Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overview trailer για το Trine 4: The Nightmare Prince

O publisher Modus Games και η εταιρεία ανάπτυξης Frozenbyte δημοσίευσαν ένα νέο trailer εννιά λεπτών για τον επερχόμενο τίτλο Trine 4: The Nightmare Prince. Στο νέο παιχνίδι της σειράς επιστρέφει η γνωστή πλέον συντροφιά ηρώων, οι δυνάμεις των οποίων, έχουν αυξηθεί. Η επιδέξια Zoya πρόσθεσε νέα βέλη στην φαρέτρα της και επίσης έχει αποκτήσει δυνάμεις αιώρησης χάρη στο αναβαθμισμένο σκοινί της, ενώ ο γενναίος ιππότης Pontius μπορεί να κάνει πλέον έφοδο στους εχθρούς του χρησιμοποιώντας το πανίσχυρο σπαθί του.

Φυσικά, δεν θα απουσιάζουν τα ισχυρά ξόρκια του μάγου Amadeus, ο οποίος πλέον θα μπορεί και να τηλεμεταφέρεται στο χώρο. Ο κάθε χαρακτήρας διαθέτει το δικό του, μοναδικό skill tree, μέσω του οποίου οι παίκτες θα προσθέτουν επιπλέον πινελιές στις δυνάμεις των ηρώων. Κυρίαρχο κομμάτι του παιχνιδιού αποτελούν τα puzzles, η δυσκολία και το είδος των οποίων αλλάζει ανάλογα με τον συνολικό αριθμό παικτών. Φυσικά, υπάρχει πάντα η single-player εμπειρία, όπου οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο χαρακτήρα αρμόζει σε κάθε περίσταση. Νέο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού αποτελεί το multiplayer mode τεσσάρων παικτών, για όσους επιθυμούν περισσότερο χάος.


Το Trine 4: The Nightmare Prince από την Frozenbyte, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 8 Οκτωβρίου 2019. Για τους νέους θαυμαστές της σειράς, αλλά και για τους συλλέκτες, την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει το Trine: Ultimate Collection, που θα περιλαμβάνει και τους τέσσερις τίτλους.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το gameplay του Trine 4:The Nightmare Prince στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*